Skip to main content
Huwelijksjubileum

15x 12,5 jaar getrouwd cadeau!

12.5 jarig huwlijksjubileum

Een koperen huwelijk betekent dat een echtpaar 12,5 jaar getrouwd is. Een belangrijke mijlpaal die gevierd mag worden! Bij deze viering hoort natuurlijk een speciaal cadeau. Als je ouders, vrienden of kennissen 12,5 jaar getrouwd zijn, is het leuk om hen te feliciteren met een symbolisch cadeau zoals een koperen beeldje of een tegeltje. Ben je zelf 12,5 jaar getrouwd? Verras je partner dan met iets romantisch, bijvoorbeeld met een romantische cruise of heerlijk etentje.

Om je te helpen met het bedenken van een leuk cadeau voor het koperen huwelijk zetten we hier wat ideeën voor je op een rij:

1. Koperen roos

Als je een cadeau wilt geven voor een 12.5 jarig huwelijksjubileum is het leuk om iets van koper te geven. Bijvoorbeeld deze koperen roos. Deze unieke roos is met de hand gemaakt en een echte blikvanger in huis!

Koperen Roos

Koperen Roos

Unieke Roos met de hand gemaakt van koper.

 

2. Snijplank voor koperen huwelijk

Geef het gelukkige stel deze unieke snijplank zodat ze de lekkerste hapjes kunnen serveren op hun 12,5-jarig huwelijksfeest! De borrelplank is gemaakt van acaciahout en bevat de gravure ‘KOPEREN HUWELIJK’.

Ronde snijplank/borrelplank

Ronde snijplank/borrelplank

Voor een koperen huwelijk.

 

3. Tegeltje

Wil je het stel verrassen met een gepersonaliseerd cadeau voor hun 12.5 jarig huwelijksjubileum? Kies dan voor een bedrukte tegel! Ontwerp hem met een mooie foto van het gelukkige koppel samen of een speciale boodschap. En houdt het stel wel van een geintje? Dan is dit ‘kut tegeltje‘ een leuke alternatieve optie.

 

4. Vragenspel

Als partners lang samen zijn, hebben ze soms nog maar weinig aan elkaar te vertellen op de momenten dat ze samen zijn. Koop daarom dit vragenspel voor koppels die al 12,5 jaar getrouwd zijn. Dit ultieme relatiecadeau bestaat uit gesprekskaarten om mooie gesprekken met elkaar te starten.

Vragenspel voor je relatie

Vragenspel voor je relatie

Hét #1 vragenkaartspel voor alle soorten liefdesrelaties.

 

5. Peper en zoutmolen

Als een stel al 12.5 jaar getrouwd is, dan passen ze bij elkaar ‘als peper en zout’, nietwaar? Deze gepersonaliseerde peper- en zoutmolen set is daarom een perfect cadeau voor hun koperen huwelijksjubileum. Liever niet personaliseren? Dan is deze set met koperen details een mooi alternatief!.

 

6. Origineel cadeau

Zoek je een origineel cadeau voor een stel dat 12,5 jaar getrouwd is? Dan zit je met een ster die naar hun vernoemd is zeker weten goed! Met de speciale app kan het koppel nadat ze dit bijzondere cadeau ontvangen hebben de sterrenhemel verkennen en op zoek naar hun eigen ster.

Geef een ster

Geef een ster!

Het nummer 1 cadeau in het universum!

 

7. Puur koperen set

Een mooi symbolisch cadeau waarin het koper van het koperen huwelijk terugkomt is deze bijzondere handgemaakte koperen fles met bekers. Deze set, vervaardigd uit puur koper, is niet alleen een lust voor het oog, maar draagt ook bij aan een goede werking van het immuunsysteem wanneer je eruit drinkt.

Puur Koperen Set

Puur Koperen Set

Bijzondere handgemaakte koperen fles met bekers.

 

8. Een unieke ervaring

Een 12,5-jarig jubileum is een bijzondere mijlpaal! En daarom de perfecte gelegenheid om groots uit te pakken en een onvergetelijke belevenis te geven. Denk bijvoorbeeld aan een privé luchtballonvaart of een romantische cruisetocht.

 

10. Gepersonaliseerd Champagnepakket 

Een feestelijke gelegenheid, zoals een koperen huwelijk, verdient natuurlijk een goede fles champagne. Dit luxe champagnepakket met gegraveerd deksel of gegraveerde glazen is de perfecte manier om deze bijzondere mijlpaal te vieren. Je kunt zelf kiezen wat er op het deksel of de glazen wordt gegraveerd, waardoor het een persoonlijk en bijzonder cadeau wordt.

 

11. Cadeau per post

Kun je niet aanwezig zijn op het koperen huwelijksfeest, maar wil je toch graag iets geven? Dan is een cadeau per post een goed idee. Stuur bijvoorbeeld deze mooie droogbloemen met standaard, samen met een persoonlijke kaart. Een vers boeket bloemen sturen kan natuurlijk ook!

Boeketcadeau

Vers boeket bloemen

Bezorgd in heel Nederland met vers garantie.

 

12. Explosion Love Box

Houd je van knutselen en heb je nog mooie foto’s van het gelukkige paar dat hun koperen huwelijk viert? Geef dan deze Explosion Love Box cadeau. Bij het openen vouwt de doos zich uit, waardoor alle foto’s en knutselwerken zichtbaar worden.

Explosion Love Box

Explosion Love Box

Bij opening valt de gehele doos naar buiten.

 

13. Bucketlist boek

Ook al is een stel al 12,5 jaar getrouwd, dat betekent niet dat ze alleen nog maar samen op de bank moeten zitten. Dit Bucketlist-boek voor koppels bevat 250 gekke, grappige, unieke, en soms ook serieuze opdrachten die ze samen moeten voltooien. Perfect om wat extra pit in hun leven te brengen!

 

14. Koperen fotolijst

Een traditioneel cadeau dat perfect past bij een koperen huwelijk is deze prachtige fotolijst. Uiteraard het leukste om te geven met een mooie foto van het paar samen. Dit maakt het een speciaal en persoonlijk cadeau voor hun bijzondere mijlpaal.

 

15. Verrassingsfeest

Verras het stel dat hun 12,5-jarig huwelijk viert met een surpriseparty! Versier hun huis feestelijk terwijl ze weg zijn met dit handige jubileum pakket, en creëer een onvergetelijke verrassing die ze nog lang zullen koesteren.

Feestversiering 12,5 jaar getrouwd

Feestversiering 12,5 jaar getrouwd

Versiering/decoratie feestartikelen pakket.

 

Meer cadeautips voor een huwelijksjubileum bekijken?

Lees dan ook deze blog:

Veelgestelde vragen over een 12,5 jarig huwelijk
Wat geef je iemand die 12.5 jaar getrouwd is?

Het geven van een cadeau aan een stel dat hun koperen huwelijk viert kan variëren van traditioneel tot persoonlijk en creatief. Zo kun je denken aan een koperkleurige fotolijst, sieraden, of kaarsenhouders. Persoonlijke cadeaus zoals een herinneringsboek, gegraveerde plaat, of een etentje in een chique restaurant zijn ook passend. Een creatieve optie is een zelfgemaakte collage of een handgeschreven gedicht. Laat je ook inspireren met de cadeautips die in deze blog staan!

Wat betekent een koperen huwelijk?

Een koperen huwelijk betekent dus dat een echtpaar 12,5 jaar getrouwd is. Het is een traditionele mijlpaal in een huwelijk die vaak wordt gevierd met een feest of een speciaal samenzijn met familie en vrienden. De term komt voort uit de traditie om bepaalde jaren van een huwelijk te koppelen aan specifieke materialen, zoals zilver voor 25 jaar en goud voor 50 jaar. Koper symboliseert de duurzaamheid en de waarde van het huwelijk na 12,5 jaar samen zijn. Vandaar dat het erg leuk is om een cadeau van koper te geven!

Hoeveel geld geef je bij een 12,5 jarig huwelijk?

Hoeveel geld je geeft bij een 12,5-jarig huwelijk hangt erg af van je relatie met het paar en je eigen budget. Over het algemeen ligt het bedrag vaak tussen de 25 en 100 euro. Aan nauwere familieleden of goede vrienden geef je meestal wat meer, terwijl je aan kennissen meestal wat minder geeft. Geld geven aan je ouders als zij hun koperen huwelijk vieren is natuurlijk niet zo leuk. Laat je daarom inspireren met bovenstaande cadeautips!

Wat is leuk om te doen met een 12,5 jarig huwelijksjubileum?

Tijdens een 12,5-jarig huwelijksjubileum is het leuk om samen een romantische reis te maken, een wellness overnachting te boeken, of een intiem diner te organiseren. Je kunt ook je geloften vernieuwen, een feest geven voor vrienden en familie, of een persoonlijk cadeau uitwisselen om deze bijzondere mijlpaal te vieren. Cadeaus die leuk zijn om te geven aan je partner zijn:

 

  • een gepersonaliseerd sieraad
  • een fotoboek met herinneringen
  • een luxe champagnepakket met gegraveerde glazen
  • Een privé ballonvaart

Laat je ook inspireren met de tips in deze blog!

Afmeting: 15 x 15 centimeter.
Vol met dingen die jullie samen niet moeten doen!

Leave a Reply