Skip to main content

Trouwdag cadeaus voor ouders

Ben je op zoek naar een mooi jubileumcadeau om de trouwdag van je ouders te vieren? Dan zit je hier goed! We hebben voor elk budget mooie cadeautips waar je je ouders mee kunt verrassen op hun trouwdag!

Ga naar top 15 cadeaus
Trouwdag cadeaus

Leuke trouwdag cadeaus voor je ouders

Voor welk huwelijksjubileum zoek je een cadeau?

Cadeaus voor 12,5 jaar getrouwd

Op zoek naar een trouwdag cadeau voor het 12,5 jarige bruidspaar? Ontdek hier leuke tips voor een koperen huwelijk!

Naar cadeautips

Cadeaus voor 25 jaar getrouwd

Vieren je ouders hun zilveren huwelijk? Verras ze dan met een uniek cadeau voor deze bijzondere dag!

Naar cadeautips

Cadeaus voor 50 jaar getrouwd

Zijn je ouders 50 jaar getrouwd? Dat is een bijzondere prestatie, waar een mooi cadeau bij hoort! Ontdek onze tips.

Naar cadeautips

Top 15 trouwdag cadeaus voor ouders

De trouwdag van je ouders moet natuurlijk gevierd worden! En daar hoort een cadeau bij. Maar hoe vind je nu hét perfecte cadeau voor een huwelijksjubileum van je ouders? We helpen je hier graag. Je ontdekt hier 15 mooie cadeaus om het gelukkige echtpaar mee te verrassen!

Naar de trouwdag cadeaus van bol.com

1. Roses of Eternity

Op zoek naar een origineel cadeau? Geef dan deze prachtige handgemaakte roos die niet in de winkels te vinden is! De roos staat symbool voor de trouwdag van je ouders en is erg leuk voor het interieur of als sfeervolle nachtlamp.

Roses of Eternity

Roses of Eternity

Gouden roos in glazen stolp.

 

2. Gepersonaliseerd champagnepakket

Bij een huwelijksjubileum hoort natuurlijk champagne! Geef daarom dit luxe Moët & Chandon champagnepakket. Jij ontwerpt de kist helemaal zelf, dus je kunt bijvoorbeeld de namen van je ouders erop zetten met de datum van hun trouwdag! Je kunt er ook voor kiezen om de glazen te graveren.

 

3. Gegraveerde houten horloges

Zoek je een waardevol cadeau voor de trouwdag van je ouders? Geef ze dan allebei een prachtige houten horloge van WoodWatch, speciaal gegraveerd met hun trouwdatum. Als symbool van hun liefde en verbintenis.

 

4. Boek 999 vragen aan je partner

Je ouders zijn al vele jaren getrouwd, maar hoe goed kennen ze elkaar inmiddels? Laat ze het testen met het boek ‘999 vragen aan je partner‘. Met 999 vragen zijn ze wel even zoet en hebben ze gegarandeerd stof tot nadenken

999 vragen aan je partner

999 vragen aan je partner

Open vragen, ja/neevragen en tweekeuzevragen.

 

5. Luxe privéspa-arrangement

Laat je lieve ouders op hun trouwdag tot rust komen in een heerlijke wellnessomgeving met dit luxe privéspa-arrangement. Je huurt het hele complex af, dus het gelukkige echtpaar heeft alle tijd voor elkaar. Een mooi cadeau voor een huwelijksjubileum!

 

6. Digitale fotolijst

Verzamel de mooie foto’s én videos van het huwelijk van je ouders en stuur ze met een handige app naar deze digitale fotolijst! Zo kunnen je ouders op hun trouwdag en daarna genieten van mooie herinneringen die ze samen gemaakt hebben.

Denver Digitale Fotolijst

Denver Digitale Fotolijst

10.1'' scherm met IPS touchscreen.

 

7. Gouden roos

Wil je op de trouwdag van je ouders écht indruk maken? Geef dan deze 24 karaat gouden roos van MikaMax. Dit is een echte roos, die is gedipt in 24 karaat goud. Je ouders kunnen er daarom jarenlang van genieten!

 

8. Romantisch beeldje

Zijn je ouders romantisch aangelegd? Dan is dit romantische rozenpaarbeeld een ideaal huwelijksjubileum cadeau! Het beeldje is handgemaakt en staat symbool voor de liefdevolle momenten tussen je ouders.

Rozenpaarbeeldje

Rozenpaarbeeldje

Koppelbeeldje van 17,5 x 9,5 cm.

 

9. Grappig boek voor koppels

Op zoek naar een grappig huwelijkscadeau voor je ouders? Geef dan dit F*ck It List Boek voor koppels! Dit boek staat vol met leuke en grappige opdrachten die je ouders samen kunnen doen. En zit vol met tips en ‘romantische’ quotes.

 

10. Symbolisch trouwdag cadeau

Ongetwijfeld het meest originele cadeau voor een huwelijksjubileum: een eigen ster met de namen van je ouders! Na aankoop kun je binnen enkele minuten de ster opzoeken in het Online Star Register. Om het helemaal speciaal te maken geef je een gepersonaliseerd OSR Cadeaupakket, inclusief unieke accessoires.

Geef een ster

Geef een ster!

Het nummer 1 cadeau in het universum!

 

11. Gegraveerde wijnkoeler

Drinken je ouders graag wijn? Dan is deze gepersonaliseerde wijnkoeler een heel mooi cadeau voor hun huwelijksjubileum. Je ontwerpt hem helemaal zelf, bijvoorbeeld met een romantische boodschap of de datum van je ouders trouwdag. Het is daarom een uniek cadeau om te geven. Dankzij het dubbelwandig roestvrijstaal blijft de wijn bovendien altijd lekker koel.

Gegraveerde wijnkoeler

Gegraveerde wijnkoeler RVS

Prachtige wijnkoeler met persoonlijke gravure!

 

12. Ons verhaal boek – Invulboek

Vinden je ouders het leuk om herinneringen op te halen en te schrijven? Dan is dit invulboek erg leuk om te geven als trouwdag cadeau voor hun huwelijksjubileum! In het boek is genoeg ruimte voor hun date en vakantie verhalen. En voor romantische foto’s.

 

13. Mokkenset & onderzetters

Verras je ouders op hun trouwdag met deze leuke liefdesmokken met hartvormige handvatten en onderzetters. Zowel de mokken als de onderzetters zijn te personaliseren met foto’s en bijvoorbeeld de datum van hun trouwdag. Een geweldig huwelijksjubileum cadeau!

 

14. Brievenbus bloemen

Op zoek naar een brievenbuscadeautje om op te sturen naar je ouders op hun trouwdag? Dan is dit houten plankje in combinatie met een vaasje met gipskruid het perfecte geschenk! Combineer met een van de toffe wenskaarten die bloompost.nl te bieden heeft.

 

15. Chocolade

Liefde gaat door de maag, toch? Een doosje chocolade is daarom altijd een goed idee als trouwdag cadeau! Dit Mr & Mrs doosje is gevuld met heerlijke zachtroze crunchy choco’s. Een leuk cadeautje voor een wat kleiner budget.

Doosje chocolade | MR & MRS

Doosje chocolade | MR & MRS

Heerlijke zachtroze crunchy choco's.

Meer cadeautips en inspiratie

Lees onze blogs voor meer cadeautips en inspiratie.

12.5 jarig huwlijksjubileum

15x cadeaus voor een 12,5 jaar getrouwd stel!

| Huwelijksjubileum | No Comments
Een koperen huwelijk betekent dat een echtpaar 12,5 jaar getrouwd…
Vaderdag cadeau

12x cadeau voor Vaderdag!

| Vader- en Moederdag | No Comments
Op de tweede zondag van juni is het weer zover:…
Cadeau voor aanstaande ouders

15x cadeaus voor aanstaande ouders

| Zwangerschap en geboorte | No Comments
Op zoek naar een leuk zwangerschapscadeau voor aanstaande ouders? Dan…
Open vragen, ja/neevragen en tweekeuzevragen.
Vol met dingen die jullie samen niet moeten doen!
Een boek voor jullie liefde!