Skip to main content
Zwangerschap en geboorte

15x cadeaus voor aanstaande ouders

Cadeau voor aanstaande ouders

Op zoek naar een leuk zwangerschapscadeau voor aanstaande ouders? Dan zit je hier goed. Wij hebben in deze blog 15 leuke zwangerschapscadeaus verzameld om je te inspireren. Van invulboekjes tot exclusieve babycadeaupakketjes. Deze cadeaus vallen bijna altijd wel in de smaak bij de toekomstige papa en mama!

1. Baby Memory Box

Zoek je een cadeau voor een stel dat nog maar kort zwanger is? Dan is deze Baby Memory Box die al te gebruiken is vanaf het begin van de zwangerschap een heel mooi cadeau! In de box kunnen ze bijzondere momenten bewaren , zoals foto’s van de echo’s, mooie kaarten en speciale cadeautjes. Een dierbare herinnering voor later.

LUVION® Baby Memory Box

LUVION® Baby Memory Box

Te gebruiken vanaf de eerste dag dat je zwanger bent.

 

2. Oei, ik groei!

Voor een stel dat straks voor het eerst papa en mama wordt, is het boek Oei, ik groei! een absolute must have. In dit boek leren de toekomstige papa en mama alles over de 10 sprongen in de mentale ontwikkeling van een baby. Een perfect zwangerschapscadeau!

 

3. Supermom en superdad glazen

Met deze ‘Super Mom’ & ‘Daddy Cool’ glazen bezorg je de aanstaande ouders zeker weten een glimlach! Dit charmante setje bevat twee glazen, zodat je het als gezamenlijk cadeau aan de toekomstige papa en mama kunt geven.

 

4. Hydrofiele luiers

Hydrofiele luiers zijn van die dingen waar je als ouders van een baby nooit teveel van kunt hebben. Het is daarom altijd een goed cadeau om te geven aan een stel dat zwanger is. Deze hydrofiele luiers met regenboog design zijn niet alleen superhandig, ze zien er ook nog eens heel leuk uit!

 

5. Knuffelbeer met boodschap

Deze teddybeer pronkt met een shirtje waarop staat: “Jullie worden Papa en Mama”! In dit complete zwangerschapscadeau voor aanstaande ouders zit daarnaast ook een schattig monddoekje en een bijtring of een rammelaar.

 

6. Babyfoon

Wil je iets geven wat de aanstaande ouders straks écht nodig hebben? Geef dan een babyfoon! Bijvoorbeeld de Alecto Baby DVM200M; deze babyfoon heeft heel veel handige functies en is volgens de Consumentenbond de beste koop.

 

7. Uniek muziekdoosje

Zoek je een mooi cadeautje geven voor op de babykamer? Dan is dit prachtige muziekdoosje in de vorm van een draaimolen met paardjes misschien wel precies wat je zoekt! Dankzij het rustgevende muziekje zal de baby van de aanstaande ouders straks heerlijk slapen.

Muziekdoosje met kunststof paardjes

Clayre & Eef muziekdoosje met kunststof paardjes

Klassieke muziek box in de vorm van een draaimolen met paardjes.

 

8. Zwangerschapsfotoshoot

Wil je de aanstaande ouders een tastbare herinnering geven aan de zwangerschap? Geef dan een cadeaubon voor een zwangerschapsfotoshoot! Bij deze cadeaubon van Shoots & More zit meteen een 30×40 afdruk inbegrepen.

Fotoshoot aanstaande ouders

Zwangerschap fotoshoot cadeaubon

Op meerdere locaties in Nederland.

 

9. Olifant spaarpot

Wil je de aanstaande ouders helpen bij het sparen voor de baby? Met de Ellie olifant spaarpot kan dat op een leuke manier. Deze bijzondere spaarpot is namelijk voorzien van een laagje whiteboardmateriaal, zodat je er met een whiteboardstift op kunt schrijven. Zo kunnen ze mooi bijhouden hoeveel ze al gespaard hebben.

Ellie Olifant Spaarpot

Ellie Olifant Spaarpot

Spaarpot met een laagje whiteboardmateriaal.

 

10. Draagzak

Op zoek naar een praktisch cadeau voor als de baby er is? Geef dan een draagzak die de aanstaande ouders allebei kunnen gebruiken. Deze Dooky draagzak is betaalbaar, voldoet ook aan alle ergonomische eisen en is makkelijk om aan te trekken. Bovendien hebben ze er heel lang plezier van, hij is namelijk voor kindjes van 0 tot 3 jaar oud.

Dooky Ergonomische Draagzak

Dooky Ergonomische Draagzak

Voor lichaamscontact met je kindje.

 

11. Hoera brievenbus pakket

Wil je een cadeautje opsturen? Met dit houten ‘hoera’-plankje, een feestelijke slinger en kleurrijke gedroogde bloemen, kun je de aanstaande ouders feliciteren via de brievenbus! De bloemen zijn gedroogd, dus de toekomstige papa en mama kunnen er langdurig van genieten; nog lang nadat de baby geboren is.

 

12. Scheurkalender

Wil je iets geven waarmee de aanstaande ouders op een leuke manier naar de bevalling kunnen toeleven? Geef dan De Zwanger Scheurkalender. Hiermee kunnen ze de dagen naar de geboorte van hun kindje aftellen en en krijgen ze elke dag een handige tip. En als de baby er straks is, dan is de Baby Scheurkalender een musthave!

Baby scheurkalender

Baby scheurkalender

De eerste 365 dagen met je kind.
De Zwanger Scheurkalender

De Zwanger Scheurkalender

Met elke dag een handige tip!

 

13. White Noise Machine Baby

Als de baby er straks is, dan is er 1 ding waar de verse ouders echt behoefte aan hebben: slaap! Met de Numsy Calm White Noise Machine help je de aanstaande ouders om hun pasgeboren baby straks in slaap te krijgen. White noise is een natuurlijk hulpmiddel dat wetenschappelijk bewezen effectief is om baby’s beter te laten slapen. Zeker weten dat de toekomstige ouders hier blij mee gaan zijn!

Numsy Calm White Noise Machine Baby

Numsy Calm White Noise Machine Baby

Wetenschappelijk bewezen effectief om baby’s beter te laten slapen.

 

14. Baby swing

De LUVION® Baby Swing is nog zo een geweldig cadeau voor aanstaande ouders. Het helpt de baby straks te ontspannen en tot rust te laten komen door middel van automatische bewegingen en slaapliedjes. Zo hebben papa en mama straks ook wat tijd voor zichzelf.

LUVION® Baby Swing

LUVION® Baby Swing

Elektrische Babyschommel.

 

15. Eigen plekje kussen

Het ‘Papa’s Plekkie‘ en ‘Mama’s plekkie‘ kussen: een perfect zwangerschapscadeau voor aanstaande ouders die binnenkort de titel papa en mama mogen dragen. Zo kunnen ze allebei alvast een speciaal plekje in huis claimen, voordat de baby dat doet ;-).

 

Meer leuke zwangerschapscadeaus bekijken?

Lees dan ook deze blogs:

Een onmisbaar boek voor verse ouders!
Deze leuke glazen komen in twee!
Knuffelbeer met een speciale boodschap!
Spaarpot met een laagje whiteboardmateriaal.
Een lekker zacht kussen voor papa.
Een heerlijk zacht kussen van Velvet stof voor mama.

Leave a Reply