Skip to main content
FeestdagenVaders

10x Valentijnscadeau voor papa!

Valentijnscadeaus voor papa

Valentijnsdag: een speciale dag waarop geliefden elkaar extra aandacht schenken door middel van cadeaus, bloemen of kaarten! Maar Valentijnsdag draait niet alleen om het vieren van een romantische liefde tussen twee mensen; het is ook een gelegenheid om liefde te uiten voor bijvoorbeeld je ouders. Veel kinderen vinden het dan ook leuk om hun papa of mama op deze dag een cadeautje te geven.

In deze blog geven we aandacht aan de vaders en inspireren we je met 10 tips voor een Valentijnscadeau voor papa!

1. Matching sokken

Wat is er nou leuker dan dezelfde sokken als je papa dragen? Deze matchende sokken met hartjesprint van Happy Socks zijn het ideale Valentijnscadeau om als kind te geven aan je vader. De sokken zijn in verschillende kindermaten beschikbaar.

Matching sokken Hearts

Matching sokken Hearts

Happy Socks met hartjes print!

 

2. Invulboekje voor de allerliefste papa

Met het invulboekje “De allerliefste papa” heb je een uniek Valentijnscadeau om te geven. Het boekje kun je invullen met mooie foto’s, weetjes en herinneringen van jou en je vader. Zo geef je papa op Valentijnsdag een mooi aandenken vol liefde!

 

3. Gepersonaliseerd koffiemokje

Drinkt jouw papa graag koffie? Dan is dit unieke koffiemokje die je kunt voorzien van een eigen tekst en foto van jullie samen een heel leuk Valentijnscadeau voor je vader! In de mok gaat 175 ml, precies goed voor een kopje koffie.

 

4. Armband voor papa

Laat je vader op Valentijnsdag zien wat hij voor je betekent met dit leuke armbandje met met de tekst “papa”. Het armbandje is verstelbaar dus zal altijd passen. En je kunt kiezen uit zwart of wit!

Heren Armband Papa

Heren Armband Papa

Laat zien wat je papa voor jou betekent.

 

5. Valentijnschocolade

Is jouw vader fan van chocolade? Dan kun je hem waarschijnlijk geen groter plezier doen met dit doosje chocolade of deze chocolade bar met massief gegoten melkchocolade hart! Speciaal voor Valentijnsdag om te laten weten hoeveel je van hem houdt!

 

6. Geschenkset met verzorgingsproducten

Wil je je vader verrassen met verzorgingsproducten? Geef je papa op Valentijnsdag dan een mooie geschenkset, zoals deze Toilettas Legendaddy of deze Gereedschapskist met mannen verzorgingsproducten. Zo kan je vader altijd fris en vol zelfvertrouwen de dag beginnen!

Toilettas Legendaddy

Toilettas Legendaddy

Een every day set van Barber Cosmetics.
Geschenkset voor vader

Geschenkset voor vader

Sokken en persoonlijke verzorging.

 

7. Grappig spreukenbordje

Samen met mama een cadeautje geven aan je vader op Valentijnsdag? Dan is dit grappige spreukenbordje met een hele toepasselijke tekst een leuk geschenk om samen aan papa te geven! Het bordje is 14 x 20 cm groot.

Spreukenbordje

Spreukenbordje

Een leuk spreukenbordje met een geweldige spreuk!

 

8. Puzzel met foto

Vindt je vader het leuk om te puzzelen? Of leggen jullie samen wel eens een puzzel? Dan is deze persoonlijke fotopuzzel een erg leuk Valentijnscadeau voor je papa! Maak ‘m uniek met een leuke foto van jullie samen. Of van een mooie tekening die je speciaal voor hem gemaakt hebt!

 

9. Accessoire voor op zijn bureau

Op zoek naar een lief Valentijnscadeau dat je papa op zijn bureau kan plaatsen? Dan is deze houten woonaccessoire met een lieve boodschap en hartvorm het perfecte geschenk! Op het hart staat de tekst: ’Wat ben ik blij met een vader zoals jij.’

Wooden hearts – Vader

Wooden hearts – Vader

Houten accessoire met lieve boodschap.

 

10. Telefoonhoesje met eigen foto

Met dit gepersonaliseerde telefoonhoesje draagt je papa je altijd en overal mee! Bovendien is de telefoon van je vader beschermd tegen krassen en vallen. Dus kies een leuke foto uit en maak je vader blij met dit unieke en handige Valentijnscadeau!

 

Meer cadeautips voor papa’s bekijken?

Lees dan ook deze blogs:

Speciaal invulboekje voor jouw papa!

Leave a Reply